Vælg en side

Om mig

PASSION FOR DET HELE MENNESKE

Min passion er at hjælpe mennesker til at få det bedre på alle planer. Jeg er fra naturens side god til at tune ind på, hvordan andre har det, og det benytter jeg mig af i mit terapeutiske arbejde.

Mit ønske er at møde mine klienter med empati og støtte dem i deres arbejde med dem selv. Ved at forløse traumerne bliver vi mere frie i vores liv, og vi får lettere ved at indgå i relationer.

MIN EGEN HISTORIE

Jeg har været sygeplejerske siden 2007. Jeg har lige siden jeg blev sygeplejerske, vidst at der var en anden måde at opnå lindring af psykisk og fysisk sygdom end, den det etablerede sundhedvæsen kan tilbyde.

Igennem min nysgerrighed for dette og et ønske om selv at få det bedre fandt jeg vej til psykoterapeut uddannelsen.

Igennem de 4 år der er gået på uddannelsen, har jeg fået det bedre og bedre.

Da jeg startede uddannelsen var min krop konstant i alarmberedskab, min underviser fortalte mig, at jeg havde ptsd. Endviderede blev det også konstateret, at jeg havde forhøjet stofskifte.

Jeg havde i mange år tænkt, at der var noget galt med i min krop, men hver gang jeg gik til lægen fik jeg at vide, at det jeg følte var psykisk.

Det var meget utrygt for mig at føle ubalance i mit system og ikke at kunne finde ud af årsagen til det, samt at føle at jeg ikke blev taget seriøst af lægen. Jeg havde on and off i 18 år følt, at der var noget helt galt i min krop. I perioder tabte jeg mig et kilo om ugen og lå søvnløs og rystede af skræk.

Det siges at have forhøjet stofskifte er som at være på et løbebånd dag og nat. Jeg begyndte at tvivle mere og mere på mig selv.

Ved hjælp af terapien jeg har fået igennem psykoterapistudiet, har jeg gradvist fået det bedre og bedre.

Før jeg begyndte at arbejde med mig selv havde jeg intet selvværd. Jeg tænkte altid dårligt og negativt om mig selv. Det er utroligt selvdestruktivt, og jeg mener at INGEN fortjener at have det på den måde.

Jeg tænkte altid på, hvad jeg kunne gøre for at andre kom til at elske mig. Jeg var den fødte pleaser.

Nete

Det var umuligt for mig at sige, at jeg holder af mig selv. Der kom en fysisk blokering. Nete lærte mig først at sige, at jeg elsker mig selv. Og når man siger sådan noget tilstrækkelig mange gange, bliver det faktisk en ægte følelse. Det bliver tilladt at føle sådan

Anonym klient